Doktori képzések

Az itt lévő információk az előző, 2022/2023-as tanévre szóló felvételire vonatkoznak.
A következő, 2023/2024-es tanévre szólókat ugyanitt tesszük közzé, amint azok nyilvánosak lesznek.


Doktori felvételi eljárás a 2022/2023-as tanévre

A doktori iskolák tájékoztatói:

A jelentkezési időszak 2022. március 16-tól április 21-ig tart.

A jelentkezés határideje meghosszabbítva 2022. május 15-ig.

Az elektronikus jelentkezési felület ezen a linken keresztül érhető el.

A jelentkezést a megjelölt időszakban egy erre szolgáló elektronikus jelentkezési felületen keresztül lehet benyújtani. Első lépésként a felületen felül található "Regisztráció/Registration" menüben adja meg e-mail címét és jelszavát, az adatkezelési tájékoztató elolvasása után pedig válassz az "Elküld/Send" gombot. Az itt megadott adatok segítségével tud bejelentkezni a felületre. Bejelentkezés után a megfelelő doktori iskola során állva, a sorvégi "Jelentkezés/Application" gomb segítségével nyithatja meg a kívánt űrlapot. Kérjük, jelentkezés előtt olvassák el figyelmesen a fenti tájékoztatókat, melyek a jelentkezéshez fontos információkat (pl. csatolandó dokumentomok köre) tartalmaznak.

A felvételivel kapcsolatban a felveteli@ppk.elte.hu címen érdeklődhetnek.

A felvételi vizsgákra várhatóan 2022. május utolsó hetében vagy június első felében kerül sor. A doktori programonkénti felvételi napokat április végéig tesszük közzé ezen az oldalon.

A vizsgák pontos beosztásáról és a technikai részletekről személyre szabott információt küldünk a jelentkezőknek a jelentkezéskor megadott e-mail címükre.

2016.10.19.