Doktori felvételi eljárás a 2021/2022-es tanévre

A doktori iskolák tájékoztatói:

Nyílt napok:

a Neveléstudományi Doktori Iskola 2021. március 25-én
a Pszichológiai Doktori Iskola pedig 2021. március 23-án
várja az érdeklődőket online nyílt napján.

A jelentkezési időszak 2021. március 16-tól április 21-ig tart.

 

Az elektronikus jelentkezési felület ezen a linken keresztül érhető el.

A jelentkezést a megjelölt időszakban egy erre szolgáló elektronikus jelentkezési felületen keresztül lehet benyújtani. Első lépésként a felületen felül található "Regisztráció/Registration" menüben adja meg e-mail címét és jelszavát, az adatkezelési tájékoztató elolvasása után pedig válassz az "Elküld/Send" gombot. Az itt megadott adatok segítségével tud bejelentkezni a felületre. Bejelentkezés után a megfelelő doktori iskola során állva, a sorvégi "Jelentkezés/Application" gomb segítségével nyithatja meg a kívánt űrlapot. Kérjük, jelentkezés előtt olvassák el figyelmesen a fenti tájékoztatókat, melyek a jelentkezéshez fontos információkat (pl. csatolandó dokumentomok köre) tartalmaznak.

A felvételivel kapcsolatban a felveteli@ppk.elte.hu címen érdeklődhetnek. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ELTE Járványügyi Operatív Koordináló Testületének tájékoztatója alapján a koronavírussal összefüggő intézkedések alapján a személyes ügyfélszolgálat az egyetemen bizonytalan ideig szünetel.

 A tervezett felvételi időpontokat a későbbiekben itt is közzé fogjuk tenni a doktori iskolákra vonatkozóan programonként, de a beosztásról és a vizsga lebonyolításának technikai részleteiről a jelentkezők egyedi tájékoztatást is kapnak majd.

2016.10.19.