Felvételizőknek

Felvételizőknek

Felvételi információk - Pszichológiai Doktori Iskola

Felvételi információk - Pszichológiai Doktori Iskola

A Pszichológiai Doktori Iskola felvételi tájékoztatója (pdf)


JELENTKEZÉSI IDŐSZAK: 2023. március 16. – május 15.

A jelentkezést a fenti időszakban egy erre szolgáló elektronikus jelentkezési felületen keresztül lehet benyújtani. Az alábbi linken található felületen első lépésként a fenti "Regisztráció/Registration" menüben adja meg e-mail címét és jelszavát, az adatkezelési tájékoztató elolvasása után pedig válassza az "Elküld/Send" gombot. Az itt megadott adatok segítségével tud bejelentkezni a felületre. Bejelentkezés után a megfelelő doktori iskola során állva, a sorvégi "Jelentkezés/Application" gomb segítségével nyithatja meg a kívánt űrlapot. Kérjük, jelentkezés előtt olvassák el figyelmesen a fenti tájékoztatókat, melyek a jelentkezéshez fontos információkat (pl. csatolandó dokumentomok köre) tartalmaznak. 

AZ ELEKTRONIKUS JELENTKEZÉSI FELÜLET EZEN A LINKEN ÉRHETŐ EL.

A felvételivel kapcsolatban a felveteli@ppk.elte.hu címen érdeklődhetnek. A felvételi vizsgákra várhatóan 2023. május utolsó hetében vagy június első felében kerül sor. 

A vizsgák online módon kerülnek megrendezésre a ZOOM program segítségével, a jelentkezőknek a pontos beosztásról és a technikai részletekről személyre szabott információt küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címükre.

A Pszichológiai Doktori Iskola bemutatása

ELTE PPK PDI Doktorandusz Önkormányzat bemutatása

Felvételi információk