Felvetteknek – Letölthető tájékoztatók, egyéb dokumentumok

A beiratkozási előkészületekhez szükséges tájékoztatók, nyomtatványok:

 A beiratkozással együtt zajló specializációválasztás tájékoztató anyagai:

Információk speciális szükségletű (fogyatékossággal élő) hallgatóink számára:

Sporttudományi szakok egészségügyi nyilatkozata

A sporttudományi szakokon (edző BSc, rekreáció és életmód BSc, sportszervezés BSc, osztatlan és osztott testnevelő tanár MEd, sportmenedzser MSc szakok) a felvételi jelentkezéskor nyilatkoztak a jelentkezők a tanulmányok megkezdése előtti orvosi vizsgálat vállalásáról. A szakmai alkalmasság előzetes orvosi vizsgálata két lépésben zajlik: minden hallgató köteles kitölteni és a személyes beiratkozáson leadni az Egészségügyi nyilatkozatot, amit zárt borítékban juttatunk el az Egyetem foglalkozás-egészségügyi szolgáltatását ellátó orvoshoz. Az orvosi kiértékelés után csak annak a hallgatónak kell személyesen kell megjelennie orvosi vizsgálaton, akinek az Egészségügyi nyilatkozatban szereplő adatai alapján fölmerül a szakmai alkalmasság esetleges egészségügyi korlátjának a kockázata.

Szakos tájékoztatók

További dokumentumminták

A beiratkozáskor szükséges majd aláírni további dokumentumokat is. Ezeket senkinek nem kell magával hoznia, a beiratkozáson biztosítjuk, de az alábbiakban megtekintheti őket:

A fentieken kívül figyelmébe ajánljuk a Tanulmányi ügyek > Tájékoztatók menüpontot, ahol a tanulmányainak szervezéshez további fontos információkat találhat, elsősorban az Általános tájékoztatók között.

2021.07.22.