Felvetteknek

Felvetteknek

Kedves Hallgatónk!

 

Köszöntöm az ELTE új polgáraként! Gratulálok a sikeres felvételihez, és kívánom, hogy a Pedagógiai és Pszichológiai Karon folytatott tanulmányai során tovább gazdagodjék szellemi és emberi értékekkel, sikeresen éljen azokkal a lehetőségekkel, amelyeket az ország legpatinásabb, egyedülálló színvonalú és leggazdagabb képzési kínálatú egyeteme nyújt.

 

Szeretnénk könnyebbé tenni az első lépéseket az egyetemen. Honlapunkon, a ppk.elte.hu/felvetteknek oldalon rövidesen minden megtalálható a beiratkozásról, képzéseinkről, a kollégiumokról és a pénzügyekről. Kérem, hogy ezeket az információkat tanulmányozza át figyelmesen!

 

Figyelmébe ajánlom a kar hallgatóknak szóló hírlevelét is, mely az új tanévtől kéthetente szolgál friss hírekkel, pályázati lehetőségekkel, és tájékoztatást nyújt a karon szervezett főbb tudományos eseményekről is. A hallgatói hírlevélre itt tud feliratkozni.

 

A karunkkal, szolgáltatásainkkal való további ismerkedéshez ajánlom a PPK honlapját, Facebook-oldalunkatInstagramunkat és Youtube-csatornánkat is.

 

Az ELTE PPK mottója: „Minden, ami ember!” – ennek jegyében kívánok szakmai sikerekben és emberi-közösségi kapcsolatokban is bővelkedő, sok örömöt adó, egész további életéhez biztos alapot nyújtó egyetemista éveket az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán!

 

Dr. Zsolnai Anikó dékán

Kedves frissen felvett Hallgatótársam!

 

Sok szeretettel köszöntelek Téged itt, az ELTE PPK-n! Örömmel tölt el, hogy egyetemi éveid legmeghatározóbb élményeit és emlékeit nálunk szerezheted meg. Biztos vagyok benne, hogy az itt töltött idő mind szakmai, mind közéleti szempontból a lehető legtöbbet adja majd Neked.

 

Amennyiben bármiben a segítségedre lehetünk, vagy tájékozódni szeretnél, ne habozz felkeresni a Hallgatói Önkormányzatot a ppkhok.elte.hu weboldalon vagy akár bármely közösségi médiafelületünkön, ahol minden szükséges információt megtalálsz velünk kapcsolatban.

 

Remélem, nemsokára találkozunk, addig is szép nyarat kívánok!

 

Tóth Cintia ügyvivő elnök
ELTE PPK HÖK

EN 2022.07.21.