Felvetteknek

Felvetteknek

Felvetteknek - Köszöntő

Kedves Hallgatónk!
Köszöntöm Egyetemünk új polgáraként! Gratulálok sikeréhez, és kívánom, hogy a Pedagógiai és Pszichológiai Karon folytatott tanulmányai során tovább gazdagodjék szellemi és emberi értékekkel, sikeresen éljen azokkal a lehetőségekkel, amelyeket az ország legpatinásabb, immár 383 éves, egyedülálló színvonalú és leggazdagabb képzési kínálatú egyeteme nyújt. Honlapunkon, az egyes menüpontokban összefoglaltuk azokat a legfontosabb információkat, amelyek az évkezdéshez feltétlenül szükségesek. Kérem, hogy tanulmányozza át figyelmesen.
Tanulmányaihoz kívánok sok sikert és örömöt!
Prof. Dr. Demetrovics Zsolt
dékán

Kedves újdonsült Hallgatótársam!
Sok szeretettel üdvözöllek a PPK Hallgatói Önkormányzata nevében. Kívánom, hogy egyetemi éveid hasznosan és egyben élvezetesen is teljenek. Mindkettőhöz segítségedre lehet a HÖK, várunk, számítunk rád, bátran keress minket!
Korinek Janka
a PPK HÖK ügyvivő elnöke

A gólyatábor részletes információit itt olvashatod. Keresd fel a honlapunkat is.

A hallgatói jogviszony a felvételről vagy az átvételről szóló határozat alapján, a beiratkozással jön létre. A beiratkozás módjáról, idejéről, helyéről A beiratkozás rendje menüpontban tájékozódhat.

Figyelem! Egyes szakokon (emberi erőforrás tanácsadó mesterképzés, neveléstudományi mesterképzés, pszichológia mesterképzés) a személyes beiratkozást megelőzően, augusztus 20-ig a beiratkozóknak egyéb teendőik is vannak, pl. a Neptun tanulmányi rendszerben specializációt vagy képzési nyelvet kell/lehet választani, illetve a sporttudományi képzési területhez tartozó szakokon nyilatkozni az egészségügyi alkalmassági vizsgálattal kapcsolatban. Ezek módjáról és feltételeiről a Letölthető tájékoztatók menüpontban adunk bővebb tájékoztatás

2018.08.01.