„KaranTRéning, karanTénig”

Pályázati kiírás

2020.04.08.
„KaranTRéning, karanTénig”
Az ELTE PPK Sporttudományi Intézet – Szombathely „KaranTRéning KaranTénig” címmel pályázatot hirdet hallgatók számára két kategóriában:

1. kategória:

„Sportágak otthoni köntösben” címmel egy választott sportág lakásban történő kreatív, gyakorlati bemutatása videós prezentációval.

Feltételek: a sportág jellegzetes mozgásanyagának és eszközeinek megjelenítése kizárólag a lakótérben (bútorok, használati tárgyak, illetve a választott sportág eredeti eszközei – beleértve a speciális ruházatot – felhasználhatók).

2. kategória:

„Önerőből. – Ön erőből?„ címmel lakásban végezhető kreatív erősítő, nyújtó, stabilizáló és mobilizáló egyéni vagy csoportos gyakorlatok bemutatása videós prezentációval.

Feltételek: kizárólag a lakótérben végrehajtható gyakorlatok kerülhetnek a videóba (bútorok, használati tárgyak felhasználhatók).

A beérkezett videókat az ELTE PPK Sporttudományi Intézet — Szombathely Facebook oldalán jelentetjük meg.

A pályázat benyújtásának feltétele:

  • 2019/20-as tanévben ELTE PPK vagy BDPK hallgatói jogviszony.

Egyéb feltételek:

  • a videók minimum 1 maximum 2 percesek lehetnek,
  • a videók végén tüntessétek fel a felhasznált hanganyagot és a szerzőt. Fokozottan ügyeljetek a jogtiszta tartalmak felhasználására, a videó szerzői jogi jogsértés miatt eltávolítása (copyright claim) diszkvalifikációval jár,
  • a nevezéssel kifejezetten elfogadod és hozzájárulsz a Pályázati feltételekben és adatkezelési tájékoztatóban foglaltakhoz.

A pályázatok benyújtási határideje:

  •  2020.május 31.

Az elkészült anyagokat kérjük, töltsétek fel nyilvános videóként a saját Facebook-oldalatokra, és ennek a letöltési linkjét küldjétek a következő e-mail címre: nagyvaradi.katalin@ppk.elte.hu

Az e-mail tárgya a kategória megnevezése legyen.

Díjazás:

A kategóriák 1–3. helyezettjei értékes tárgy jutalomban részesülnek, melyet a 2020 őszén megrendezendő Sporttudományi Szakmai Napon adunk át, ahol bemutatjuk a legjobb alkotásokat.

A legtöbb aktivitást (like és nézettség) mutató videó különdíjban részesül.