Az ELTE PPK Neveléstudományi Doktori Iskola nyílt napja

Az ELTE PPK Neveléstudományi Doktori Iskola nyílt napja
03/24

2022. március 24. 15:00

Online

03/24

2022. március 24. 15:00 -

Online


Az online nyílt napon bemutatkoznak a Neveléstudományi Doktori Iskola (NDI) programjai, és az érdeklődők tájékoztatást kapnak a kutatási lehetőségekről, valamint a felvételi eljárásról is.

A PPK doktori iskoláiba 2022. március 16-tól április 21-ig lehet jelentkezni. Az NDI nyílt napján a felvételizők és érdeklődők számára a doktori iskola vezetője, Prof. Dr. Zsolnai Anikó egyetemi tanár, DSc és a doktori iskola titkára, Dr. Horváth László egyetemi adjunktus ad tájékoztatást a képzési/oktatási programokról, a témavezetésről, a hallgatók támogatásáról, a kutatásokról és a pályázati lehetőségekről. Emellett az érdeklődők feltehetik felmerülő kérdéseiket, illetve megismerhetik az egyes doktori programok vezetőit, valamint a doktoranduszok hallgatói képviselőit is.

Időpont: 2022. március 24. 15:00
Helyszín: Zoom

Facebook-esemény

A képzésről további információ található a Neveléstudományi Doktori Iskola honlapján és a PPK Doktorandusz Önkormányzatának Facebook-oldalán.

Az NDI témakiírásai elérhetők a doktori.hu oldalon is. A legördülő menükben válassza ki a következőket: Eötvös Loránd Tudományegyetem, Neveléstudományi Doktori Iskola, jelentkezési határidő szerint: „aktuális”.

Várunk minden, a Neveléstudományi Doktori Iskola iránt érdeklő végzős, vagy korábban diplomázott hallgatót! (A képzésen való részvételnek nem kizárólagos feltétele a pedagógus/andragógus egyetemi/MA diploma.)