Újabb teltházas előadás a Harmadik Kor Egyetemén

Dr. Székely Mózes "Az emberiség legsúlyosabb gondjaitól az egészséges világ felé" című előadásával folytatódott az ELTE idősebb generációt célzó Harmadik Kor Egyeteme programsorozata. Oktatónk előadásának témája a szegénység és az emberiség előtt álló legsúlyosabb problémák voltak.

Az előadás mottóját Kofi A. Annan egykori ENSZ főtitkár szavai adták: „Az ENSZ alapításakor megfogalmazott két cél, amelyek megvalósítása még mindig várat magára: a nyomor és félelem nélküli élet. Senki sem álmodott róla, amikor az Alapokmányt írták, hogy a harmadik – a következő generációknak egy környezetileg fenntartható jövő hátrahagyása – az egyik legrettenthetetlenebb kihívásként jelentkezik.”

A program ismét teltházzal, jelentős érdeklődés mellett zajlott. A Harmadik Kor Egyetemének legközelebbi előadására október 26-án 14 órakor kerül sor. A program következő előadója Dr. Bodnár Gábor PhD, az ELTE BTK tanszékvezetője, aki "A költő, a zeneszerző és a >>titokzatos harmadik<<” című előadásán a dalszöveg-fordítások üzenetéről fog beszélni.

Szeretettel várjuk az idősebb és fiatalabb érdeklődőket. A rendezvény ingyenesen látogatható, de a belépés regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ITT lehet. 

 

 

2016.10.13.