Találkozó és kedvezmények a PPK-n végzetteknek

2022.06.13.
Találkozó és kedvezmények a PPK-n végzetteknek
Találkozót szervez volt diákjainak az ELTE PPK. Visszavárjuk korábbi hallgatóinkat 2022. június 23-án délután 17.00 órától: a találkozó és ötletbörze résztvevői aktívan formálhatják is a PPK alumni közösségét. Az ELTE Alumni honlapján regisztráló tagok Alumni Kártyát is kapnak, melynek használatával számos, az ELTE és partnerei által kínált szolgáltatást kedvezményesen vehetnek igénybe. 
ELTE PPK Alumi találkozó és ötletbörze!

Facebook-esemény (Köszönjük a megosztásokat!)

 

A LEGIFJABB ÖREGDIÁKOK

A diploma megszerzésével csak a hallgatói státusz szűnik meg, a karral, a volt hallgatótársakkal, az oktatókkal való kapcsolattartás azonban fontosabb lehet, mint valaha. Az egyetem befejezése után a további tanulmányokkal vagy a pályakezdéssel kapcsolatos információk megszerzése, a legjobb döntések meghozatala elképzelhetetlen az egyetemi kapcsolatrendszer nélkül. Tanácsért, ajánlásért vagy épp kutatási projektek indításakor is vissza-visszatérünk az egyetemen kialakított szakmai kapcsolati hálónkhoz, akár évekkel, évtizedekkel a diploma megszerzése után is. A kapcsolatok ápolásának egyik fontos terepe az ELTE PPK alumni közössége, amelyhez minden végzős hallgató szabadon csatlakozhat.

MIRE JÓ AZ ALUMNI?

Az ELTE PPK Alumni Tagozat az erre szolgáló webes felületen keresztül lehetővé teszi a volt szaktársakkal, évfolyamtársakkal való kapcsolattartást, és hírekkel, kifejezetten a volt diákok számára szervezett eseményekkel, alumni találkozókkal is várja a volt hallgatókat. Az online platform az öregdiákok önszerveződését is lehetővé teszi: működnek kollégiumi csoportok, de létrehozhatók érdeklődési kör vagy akár közös hobbi alapján szerveződő csoportok is, amelyek tudományterületeken átívelő módon szolgálhatják a kapcsolatépítést. Volt diákjainak nyomon követése a kar számára is fontos, hiszen a pályautakról kapott információk, visszajelzések segítik a képzési portfólió kialakítását.

SZOLGÁLTATÁSOK, KÁRTYAKEDVEZMÉNYEK

Az ELTE Alumi Kártya birtokosai például jelentős árkedvezménnyel vehetik igénybe az ELTE Karrierközpont egyes szolgáltatásait és képzéseit, nyáron 50%-os kedvezménnyel foglalhatnak szállást az ELTE kollégiumaiban, kedvezményes, ELTE-s árakon vehetnek részt a BEAC edzésein, 15%-os kedvezménnyel vásárolhatnak az ELTE Shopban, illetve 10-40%-os kedvezménnyel válthatnak jegyet egyes kulturális intézmények, színházak programjaira, előadásaira. Részletek itt.

KI ÉS HOGYAN IGÉNYELHET ELTE ALUMNI KÁRTYÁT?

Az ELTE PPK Alumni Tagozata szertettel vár mindenkit, aki PPK-n végzett vagy tanári végzettséggel szeretne kapcsolatban maradni a karral.

A regisztráció az ELTE Alumni Portálján kezdeményezhető néhány adat megadásával.

Az ELTE PPK Alumni Tagozathoz való csatlakozás lépéseit itt mutatjuk.

A regisztráció jóváhagyása után a kedvezményekre jogosító tagsági kártyát az ELTE Alumni Központ postázza az új tagoknak.

PPK Alumni találkozó és ötletbörze

Célunk, hogy szorosabbra fűzzük a kapcsolatot a PPK alumnusaival, lehetőséget biztosítva volt hallgatóinknak az egyetemig visszanyúló szakmai és baráti kapcsolataik ápolására, illetve a kar életébe való ismételt bekapcsolódásra. 2022. június 23-án kari találkozót szervezünk, amelyre visszavárjuk az elmúlt években végzett diákjainkat.

Időpont: 2022. június 23. csütörtök, 17.00-21.00

Helyszín: ELTE PPK, 1075 Budapest, Kazinczy utca 23-27. földszint 4.

PROGRAM:

17:00–18:00 Oktatói-hallgatói múltidéző találkozó
18:00–18:30 Köszöntő
18:30–20:00 Ötletbörze
20:00–21:00 Kötetlen program frissítővel és harapnivalóval

Izgatottan várjuk a találkozást!

További információ az ELTE PPK Alumnival kapcsolatban