Publikálási lehetőség a Pedagógusképzés c. lapban

2021.02.12.
Publikálási lehetőség a Pedagógusképzés c. lapban
A pedagógusképzéssel, a tanárok szakmai fejlődésével kapcsolatos témákban vár tanulmányokat és írásokat különböző rovataiba a megújult Pedagógusképzés című folyóirat.  A kiadvány évente négyszer jelenik meg online formában.

A megújult szerkesztőség és szerkesztőbizottság fő célkitűzése, hogy a Tanárképzők Szövetsége által immáron évtizedek óta működtetett kiadvány eredeti szellemiségét és célját megőrizve, a 21. századi igényeknek megfelelő, nemzetközi szinten is jegyzett tudományos folyóiratot biztosítson a szakmai közönség számára.

Az ISSN számmal ellátott új és archív kötetek tanulmányai az OSJ (Open Journal Systems) rendszeren keresztül PDF formátumban szabadon letölthetők. Az online felület nyílt beküldési és publikálási lehetőséget kínál a szerzők számára, a beérkezett tanulmányok szakmai színvonalát pedig anonim bírálati rendszer biztosítja. Minden megjelent közlemény azonosítását és kereshetőségét DOI szám teszi lehetővé. A megjelent írások MATRKA-, illetve MTMT-adminisztrációjáról a szerkesztőség gondoskodik.

A folyóirat lapszámai itt érhetőek el.