Nyári gyermek sporttábor a PPK-n

2019.09.05.
Nyári gyermek sporttábor a PPK-n
Az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézete idén először rendezte meg nyári sporttáborát, ahová az úszni, játszani, sportolni vágyó gyerekeket várták. A tábor célja az intézményi kereteken túlmutató sportélmény nyújtása, egészséges életmód népszerűsítése, a közösségformálás, és nem utolsó sorban felejthetetlen élmények biztosítása volt. A gyerekek a változatos, vidám hangulatú sporttevekénységek során megtapasztalhatták, hogy a mozgás és csapatmunka a mindennapok része lehet.

A szervezők játékos feladatokba, sor- és váltóversenyekbe burkolva fejlesztették a gyerekek úszástudását, vízbiztonságát, valamint a labdajátékok alapjaival is megismertették őket. A sportmozgás és játszótér látogatás mellett a táborban különböző társas- és kártyajátékok színesítették az együtt eltöltött időt.

A táborozó gyerekek aktívan és szívesen vettek részt a különböző játékokban és az úszás órákon. A résztvevők jól érezték magukat, élvezték a programokat, számos, nemcsak mozgásos tapasztalatokkal lettek gazdagabbak. Új barátságok is születtek, sőt, a tábor végére igazi közösség formálódott.

Köszönjük Pintér Vandának a sporttábor szervezését és az egyetem Sport- és Rekreációszervezés szakos animátor hallgatóinak a segítségét a tábor megvalósításában!

Jövő nyáron újra várjuk az érdeklődőket!