Klein László (1974–2021)

2021.12.02.
Klein László (1974–2021)
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Klein László, a Pedagógiai és Pszichológiai Kar könyvtárának munkatársa életének 47. évében elhunyt.

Klein László 2004 májusától dolgozott a Pedagógiai és Pszichológiai Karon. Halk szavú, szelíd, a végletekig segítőkész kollégát ismerhettünk meg személyében. Oktató, kutató kollégáink, de nyugodtan mondhatjuk, hogy minden hozzá forduló munkatárs és hallgató hatékony segítséget, kiváló szakmai támogatást kapott munkatársunktól. Zárkózottsága, különös titokzatossága, csibészes félmosolya mögött hatalmas elkötelezettség, hihetetlen tudás, végtelen szorgalom és önzetlenség, de iróniával fedett sérülékenység is lakozott.

Rettenetes a tény, hogy többé már nem kereshetjük fel kedves kollégánkat, nem fordulhatunk hozzá egy jó tanácsért, szakmai segítségért, de a vele való találkozási pontok, a közös munka, a tőle kapott támogatás életünkön át éltetni fogja emlékét.

 

Drága Laci, nyugodj békében!

Klein László temetése 2021. december 13-án (hétfőn) 13.00 órakor lesz Szentendrén, a Sztaravodai úti köztemetőben. Az elhunyt családja azt kéri a búcsúzóktól, hogy mindössze egy-egy szál virágot vigyenek.