Felvételizőknek - Szakirányú továbbképzések - Szombathely

Tájékoztató a 2021/2022-es tanév őszi félévére meghirdetett szakirányú továbbképzéseinkről

 
A jelentkezés általános határideje a 2021/2022-es tanév őszi félévére meghirdetett szakirányú továbbképzések esetében:
2021. június 30. szerda, 24:00 óra.

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MINDEN KÉPZÉSÜNK ESETÉBEN LEJÁRT.

A 2021/2022-es tanév őszi félévében az alábbi képzésre lehet jelentkezni:

pedagógus szakvizsga a következő választható modulokkal:
        - lelki, fizikai egészség megőrzésének és fejlesztésének elméleti és gyakorlati kérdései az iskolában
        - preventív és korrektív pedagógia, pszichológia
        - mentori, vezetőtanári feladatokra való felkészítés
        - tehetséggondozás, tehetségfejlesztés

Honlapunkon tájékozódhat a képzések tanterveiről, ebben a letölthető dokumentumban pedig a képzési önköltségek aktuális összegéről.

A képzésről szóló részletes tájékoztatás a képzés nevére kattintva érhető el. Kérjük, hogy olvassa el az alábbi lenyitható blokkokban található tájékoztatókat és a képzés leírását is, mielőtt hozzáfog az elektronikus jelentkezési lap kitöltéséhez, mivel fontos információkat tartalmaz (pl. bemeneti feltételek, feltöltendő dokumentumok)!

A szakirányú továbbképzésekre történő jelentkezésekkel kapcsolatban további információ kérhető az alábbi elérhetőségeken:

technikai információk a jelentkezéssel kapsolatban:
ELTE Pedagógiai és Pszichológia Kar, Tanulmányi Hivatal Oktatásszervezési Iroda
e-mail: felveteli@ppk.elte.hu
tel.: 1/461-4500/3476

tartalmi informácók a képzéssel kapcsolatban:
munkanapokon 10.00 és 12.00 óra között a 06-94/504-429 számon

A jelentkezés módja

Az elektronikus jelentkezés általános szabályai:

A jelentkezéseket az itt elérhető elektronikus jelentkezési lapon lehetett benyújtani, de a jelentkezési határidő június 30-án lejárt.

A jelentkezési anyaghoz szükséges dokumentumokat is elektronikus formában kell csatolni (szkennelt pdf dokumentumként, vagy olvasható, jó felbontású képfájlként; a szakmai önéletrajzokat akár word formátumban). A határidő után beérkező, hiányos, valamint e-mailben, faxon vagy postai úton küldött, illetve személyesen benyújtott jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni.

Az elektronikus jelentkezéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
 • Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben Ön az alábbi e-mail kiszolgálók egyikét használja, a visszaigazolásokat, értesítéseket esetleg nem fogja megkapni: hotmail.com, yahoo.com, outlook.com, live.com, mivel beállításuk alapján az ELTE címeiről érkező leveleket előfordul, hogy időszakosan nem fogadják.
 • Az online jelentkezési űrlapon első lépésben a tervezett szakirányú továbbképzést szíveskedjék kiválasztani az első rovat legördülő menüjéből, és csak ezután fogjon hozzá az űrlap kitöltéséhez.
 • Sikeres jelentkezéskor rendszerünk minden esetben automatikus rendszerüzenetet küld az űrlapon megadott e-mail címére. Ha nem találja a beérkező levelek között a rendszerüzenetet, kérjük, hogy nézze át a spam mappáját, mert előfordulhat, hogy szolgáltatójának erős spamszűrési beállítása miatt rendszerüzenetünk postafiókjának levélszemete közé kerül.
 • Hibásan kitöltött űrlap vagy hiányosan csatolt dokumentumok esetében az „Űrlap mentése” gombra kattintva rendszerünk nem engedi elmenteni, vagyis leadni a jelentkezést. Kérjük, nézze át az űrlapot, korrigálja a hibát (hiányzó adat, hiányzó dokumentum csatolás), mert ellenkező esetben a regisztrációja nem történik meg.
 • Ha egy felvételi eljárásban képzésenként külön, teljes jelentkezési dokumentáció benyújtásával több szakra is jelentkezik, akkor kérjük, hogy:
  • a jelentkezési lapokon az erre szolgáló rovatban tüntesse fel a jelentkezési rangsorszámot, ha csak egy szakon szeretné a tanulmányait megkezdeni.
  • a jelentkezési lapok megjegyzés mezőiben tüntesse fel, hogy valamennyi, tervezett képzésre felvételt kíván nyerni, ha párhuzamosan több képzésen is szeretne tanulmányokat folytatni.

Beküldendő dokumentumok

A beküldendő dokumentumok részletezése:

 • pedagógus szakvizsga bármelyik választható modullal: oklevél másolata, szakmai önéletrajz, a jelentkezési díj befizetéséről szóló bizonylat másolata, szakmai gyakorlat igazolása

Dokumentumtípusonként néhány kiegészítő információ:

 • a jelentkezési díj befizetéséről szóló bizonylat másolata: a jelentkezési díj befizetésével kapcsolatban alább, egy külön blokkban talál instrukciókat a honlapon, kérjük, pontosan kövesse azokat, hogy a befizetése beazonosítható legyen, a felületre a bankban kapott, vagy az internetbankból letöltött igazolást (pl. tranzakciós jegyzőkönyv, utalási visszaigazolás) kell feltölteni.
 • oklevél másolat: csak az adott képzésleírásban feltüntetett végzettséget igazoló dokumentum feltöltése kötelező, de a rendszer megengedi több fájl feltöltését is, ha úgy látja, hogy releváns lehet, egyéb végzettségeit is igazolhatja, külföldön szerzett végzettség esetén a honosításról szóló dokumentumot is kérjük beküldeni, ha honosítás még nem történt, akkor a továbbtanulási célú elismeréshez kérjük a végzettséghez kapcsolódó tárgylista feltöltését is és angoltól eltérő nyelven kiállított dokumentumok esetén a hivatalos magyar (vagy angol) fordítást;
 • szakmai gyakorlat igazolása: az egyes szakok részletes leírása tartalmazza a szakmai gyakorlattal kapcsolatban előírt követelményeket, a gyakorlatban eltöltött idő igazolásának nincs kizárólagos, rendszeresített formája, minden olyan hivatalos dokumentum (intézményvezetői igazolás, munkaszerződés, stb.) elfogadható, amely egyértelműen alátámasztja, hogy a jelentkező mennyi időt töltött el a megkívánt munkakörben;
 • szakmai önéletrajz: nincs formai megkötés a rövid szakmai önéletrajz elkészítéséhez, a kész önéletrajz feltölthető pdf., jpg, vagy akár word formátumban is.

A jelentkezési díj befizetése

A jelentkezési díjat (egyszeri 7.000 Ft) átutalással lehet kiegyenlíteni.

Az átutaláshoz szükséges adatok:
kedvezményezett neve: Eötvös Loránd Tudományegyetem
számlaszám: 10032000-01426201-00000000
A befizetés beazonosítása érdekében a közlemény rovatba az alábbiakat kérjük feltüntetni:
                                   a saját nevét és az alábbi szöveget: "SZAKIR KN9701/09 R940535000".
Felhívjuk figyelmüket, hogy a befizetés beérkezéséről a gazdasági rendszerből csak pontosan kitöltött közlemény rovat alapján kapunk visszajelzést, ami elengedhetetlen része a további ügyintézésnek.

Kiegészítő információk:

 • A jelentkező egy jelentkezési díj befizetésével legfeljebb három szakirányú továbbképzésre is jelentkezhet, képzésenként külön, teljes jelentkezési dokumentáció benyújtásával. Amennyiben több szakra is jelentkezik, a jelentkezési űrlapon fel kell tüntetni a jelentkezési rangsort.
 • Ha a jelentkező háromnál több továbbképzésre kíván jelentkezni, akkor minden további megjelölt szak esetén 2.000 Ft kiegészítendő díjat kell fizetni.
 • A befizetett jelentkezési díjról számla kérhető az itt letölthető számlakérő nyilatkozat benyújtásával. Számla kizárólag az átutalási bizonylaton befizetőként szereplő személynek/cégnek állítható ki.

számlakérő nyilatkozat jelentkezési díj befizetéséhez szakirányú továbbképzésen


Teljes képzési kínálatunk

Pedagógus továbbképzések:

fejlesztőpedagógus
közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga
pedagógus szakvizsga

A menüpontban szereplő képzési tájékoztatók 2021. április 20-án kerültek frissítésre.