Tíz PPK-s oktató részesült Rektori Kiválósági Különdíjban

Júliusban az ELTE rektora határozott időre szóló, kiemelkedő teljesítményért járó különdíj pályázatot írt ki az ELTE oktatói számára. A pályázatra a szakmai fokozat alapján megállapított két kategóriában jelentkezhettek oktatóink. A különdíjban azok részesültek, akik meghatározott szempontok alapján mind az oktatási tevékenység, mind a tudományos kutatás, mind pedig az egyetemi közéleti aktivitás terén kiemelkedő munkát végeztek. Az első alkalommal kiírt pályázaton 130 nyertes kolléga, köztük 10 PPK-s teljesítményét ismerte el az Egyetem vezetése. Karunk díjazottjainak névsorát az alábbiakban tesszük közzé, teljesítményükhöz ezúton is gratulálunk!

A díjak átadására október 13-án került sor. Az átadóról készült összefoglaló és az eseményről készült fotók ITT tekinthetőek meg. 

Az "A" kategória (egyetemi tanár, egyetemi docens, főiskolai tanár, kutatóprofesszor, tudományos tanácsadó, tudományos főmunkatárs) PPK-s díjazottjai:
    Balázs Judit
    Németh András
    Szabó Attila
    Veres-Székely Anna

A "B" kategória (adjunktus, tanársegéd, főiskolai docens, tudományos munkatárs, tudományos segédmunkatárs) PPK-s díjazottjai:
    Aczél Balázs Zoltán
    Orosz Gábor
    Patakiné Bősze Júlia
    Rapos Nóra
    Takács Zsófia
    Ujhelyi Adrienn
A különdíjról és más Karok díjazottjairól részletesen ITT olvashat. 

2016.09.26.