Mit jelent a hibrid oktatás?

Hibrid oktatással indítja az új tanévet az ELTE

A járványügyi készültségre tekintettel a jelenléti és a digitális oktatás kombinációjában indul a tanév az Eötvös Loránd Tudományegyetemen az őszi szemeszterben. Az online órák mellett tehát lesznek olyan kurzusok is, amelyeken személyesen kell részt venniük a hallgatóknak, ezek esetében ugyanakkor kötelező lesz a maszkviselés és a védőtávolság betartása. 
További részletek az elte.hu cikkében

Koronavírus tájékoztató honlap

Az ELTE Rektora és a Járványügyi Koordinációs Operatív Testület (ELTE JOKT) által kiadott, a hibrid oktatással és a járványhelyzet miatt bevezetett intézkedésekkel kapcsolatos dopkumentumok az elte.hu/koronavirus oldalon érhetők el. 

A kurzusokon való részvétel szabályai

Kedves Hallgatónk! Sajnos előfordulhat, akár a közeljövőben is, hogy Ön az új típusú, SARS-CoV-2, koronavírussal való fertőzése miatt orvosi (esetleg kórházi) ellátásra szorul, vagy járványügyi elkülönítést (karantént) rendel el az illetékes hatóság, avagy hozzátartozójának, közeli ismerősének megfertőződése miatt kerül karanténba. Kérjük, hogy ilyen esetben feltétlenül tartsa be az Ön számára előírt egészségügyi szabályokat!

A kurzusokon való részvétel egyes – a járványügyi készültséggel kapcsolatos – szabályairól  ide kattintva olvashat tájékoztatást.

 

2020.09.04.