Egyre több platformon érhető el a PPK

Az új tanév az eddigiekhez hasonlóan eseménydúsnak ígérkezik, sok új hírrel és rendezvénnyel. A könnyebb eligazodás kedvéért érdemes áttekinteni a kar online felületeit, amelyeken a PPK-t érintő összes hasznos információ megtalálható.

A PPK honlapja továbbra is a legfontosabb kari felület, itt található az összes hír, interjú, vagy a munkatársak elérhetősége, de innen lehet letölteni a különböző ügyek intézéséhez szükséges formanyomtatványokat és űrlapokat is. A hallgatók számára legfontosabb dátumok, tanulmányi információk, valamint a PPK teljes képzéskínálata is itt érhető el, külön a hallgatók számára kialakított menüpontban.
A hivatalosabb, szakmaibb felületen kívül a kar megtalálható a fontosabb közösségi média csatornákon, így Facebookon és Instagramon is. A Facebook oldal követői mindig naprakészek lehetnek a PPK aktuális eseményeiből: kari-, és ELTE-s hírek, érdekességek és egyéb fontos információk várják az ide látogatókat. A kar Instagram oldalának látogatói megismerkedhetnek a PPK oktatóival és hallgatóival, valamint bepillantást nyerhetnek a PPK mindennapjaiba, ezáltal képet kaphatnak arról, hogy mi is rejlik a „minden ami ember” mottó mögött.

2018.08.30.