Tanulmányi ügyek
   

Szakdolgozati követelmények

ALAPKÉPZÉS

Az andragógia BA szakon készítendő szakdolgozat követelményei
A pedagógia BA szakon készítendő szakdolgozat követelményei
A pszichológia BA szakon készítendő szakdolgozat követelményei (érvényes a tanulmányaikat a 2016/2017. tanév előtt megkezdő hallgatókra)
Kérjük, hogy a  pszichológia BA portfóliók leadási határidejénél figyeljenek a PPK Kutatás Etikai Bizottság által megfogalmazott előírásokra és határidőkre! További információk itt találhatóak.
A pszichológia BA szakon készítendő szakdolgozat követelményei (érvényes a tanulmányaikat 2016/2017. tanévtől megkezdő hallgatókra)
A pszichológia BA szakon készítendő szakdolgozat követelményei (érvényes a tanulmányaikat 2017/2018. tanévtől megkezdő hallgatókra)
A rekreációszervezés és egészségfejlesztés BSc szakon készítendő szakdolgozat követelményei (érvényes a 2010/2011 tanévtől, a tanulmányaikat 2008 szeptemberében vagy ezt követően megkezdő hallgatókra)
A rekreációszervezés és egészségfejlesztés BSc szakon készítendő szakdolgozat követelményei (érvényes a 2013/2014. tanévtől, a tanulmányaikat 2010 szeptemberében vagy ezt követően megkezdő hallgatókra)
A sportszervező BSc szakon készítendő szakdolgozat követelményei

MESTERKÉPZÉS

Az andragógia MA szakon készítendő diplomamunka követelményei
Az emberi erőforrás tanácsadó MA szakon készítendő diplomamunka követelményei
Az interkulturális pszichológia és pedagógia MA szakon készítendő diplomamunka követelményei
A kognitív tanulmányok MSc szakon készítendő diplomamunka követelményei
A neveléstudományi MA szakon készítendő diplomamunka követelményei
A pszichológia MA szakon készítendő diplomamunka követelményei (a tanulmányaikat a 2016/2017. tanév előtt megkezdő hallgatók számára)
A pszichológia MA szakon készítendő diplomamunka követelményei a tanulmányaikat 2016/2017. tanévben megkezdők számára két részből áll:
    a kutatási rész követelményei
    az alkalmazott rész követelményei
A pszichológia MA szakon készítendő diplomamunka követelményei a tanulmányaikat 2017/2018. tanévben megkezdők számára két részből áll:
    a kutatási rész követelményei
   
az alkalmazott rész követelményei
Kérjük, hogy a pszichológia MA szakdolgozatok leadási határidejénél figyeljenek a PPK Kutatás Etikai Bizottság által megfogalmazott előírásokra és határidőkre! További információk itt találhatóak.

Szakirányú továbbképzés

Fejlesztőpedagógus szakirányú továbbképzésen készítendő szakdolgozat követelményei
Múzeumpedagógiai szaktanácsadó szakirányú továbbképzésen készítendő diplomamunka követelményei
Pedagógus szakvizsga szakirányú továbbképzésben a 2016/17-es tanévben, vagy korábban felvett hallgatók készíthetnek hagyományos szakdolgozatot, vagy választhatják a portfólió típusú szakdolgozat benyújtását is, de erről a hagyományos szakdolgozatnál megszokott módon (http://www.ppk.elte.hu/tanulmanyi/tajekoztato/urlap) témabejelentőt kell benyújtaniuk.
Pedagógus továbbképzéseken készítendő hagyományos (nem portfólió típusú) szakdolgozat követelményei
Pedagógus szakvizsga szakirányú továbbképzésben a 2017-ben, vagy később felvett hallgatóknak az új képzési és kimenti követelményeknek megfelelően portfóliót kell benyújtaniuk. Számukra témavezető választása és témabejelentő benyújtása nem szükséges.
A pedagógus szakvizsga szakirányú továbbképzésen benyújtandó portfólió követelményei
Pedagógiai szakpszichológus szakirányú továbbképzésen készítendő szakdolgozat követelményei
Szexuálpszichológiai szakpszichológus szakirányú továbbképzésen készítendő szakdolgozat követelményei
Tanácsadó szakpszichológus szakirányú továbbképzésen készítendő szakdolgozat követelményei

A kutatásetikai engedélyezésre vonatkozó alapelveket tartalmazó 2/2015 (II.25) sz. dékáni utasítás alapján minden olyan kutatómunka (ideértve a szakirányos hallgatók szakdolgozatát is), mely emberből vagy emberről nyert adatok elemzésére vonatkozik, és nem egészségügyi természetű, csak kutatásetikai engedély hátterében végezhető. A kutatásetikai engedélyt a szakdolgozati témabejelentővel együtt szükséges leadni a Tanulmányi Irodán. A kutatásetikai engedély beszerzésével kapcsolatos tudnivalók az alábbi weboldalon érhetők el: http://www.ppk.elte.hu/bizottsag/keb/kerelmek

Portálkezelői menü Tartalom módosításaUtolsó módosítás dátuma: 2017.11.13.
Eseménynaptár
Előző hónap a naptárban 2018 január Következő hónap a naptárban
H Hétfő K Kedd Sz Szerda Cs Csütörtök P Péntek Sz Szombat V Vasárnap
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
ELTE Logo