Tanulmányi ügyek
Nyomtatható verzió   Tartalom elküldése levélben   Betüméret növelése   Ikonok magyarázata 

Elérhetőségek

Karunk Tanulmányi Hivatalában a Neptunban intézendő és/vagy a hallgatói jogviszonyt érintő (pl. beiratkozás, finanszírozási forma váltása) ügyeken kívül szinte valamennyi tanulmányi ügy, hallgatói kérelem, tájékoztatás elektronikus formában, e-mailben is intézhető. Központi e-mail-címünk: ppkto@ppk.elte.hu.
SZEMÉLYES ÜGYINTÉZÉS
Tájékoztatjuk a személyes ügyintézést igénylő hallgatóinkat és az érdeklődőket, hogy a Kazinczy utcai épület felújításának következő szakaszában, a Tanulmányi Hivatal visszaköltözött az I. emeletre, 2018. december 12-től az ügyfélfogadás a Kazinczy utcai épület I. emelet 115-ben zajlik.
A vizsgaidőszakban csak ügyeleti rendben tartunk nyitva, ezért kérjük, figyeljék a változásokat.

A személyes ügyfélfogadás esetleges módosulásait a Tanulmányi hírek között tesszük közzé, kérjük ott tájékozódjon az aktuális információkról.

Tanulmányi Iroda

A Tanulmányi Iroda feladatai közé tartoznak a kar oktatásfejlesztési és oktatási tevékenységéhez kapcsolódó, valamennyi hallgatói csoportot érintő (alap-, mester-, doktori és szakirányú továbbképzés) nyilvántartási, hallgatói ügyintézési feladatok. A képzések szakmai-tartalmi feladatait, beleértve a kurzusok, a vizsgák meghirdetését is, az adott szakért felelős intézetek látják el.
A tanulmányi ügyintézők részt vesznek az általános tanulmányi tájékoztatásban is, de az ügyféltérben személyes ügyfélfogadást is tartanak. A tanulmányi ügyintézőkhöz rendelt képzések és az ügyintéző személyes ügyfélfogadási időpontjai a tanulmányi ügyintéző neve mellett megjelenő feladatkör blokkban érhetők el.
(A tanulmányi ügyintézőket telefonon a személyes ügyfélfogadási időn kívül érdemes keresni, s az e-mailekre is azon kívül válaszolnak folyamatosan, a levelek beérkezési sorrendjében.)

Oktatásszervezési Iroda

Az Oktatásszervezési Iroda a továbbképzésekhez, a doktori fokozatszerzési és a habilitációs eljárásokhoz, valamint az Ftv. szerinti (ún. bolognai típusú) tanári mesterképzés gyakorlataihoz és záróvizsgáihoz kapcsolódó oktatásszervezési feladatokat látja el.

Az egyes feladatkörökhöz kapcsolódó e-mail-elérhetőségeik: 


Az ügyintézőkhöz rendelt feladatkörök és az ügyintéző személyes ügyfélfogadási időpontjai az ügyintéző nevére kattintva megjelenő információs blokkban érhetők el.

Portálkezelői menü Tartalom módosítása Utolsó módosítás dátuma: 2019.03.18.
Eseménynaptár
Előző hónap a naptárban 2019 április Következő hónap a naptárban
H Hétfő K Kedd Sz Szerda Cs Csütörtök P Péntek Sz Szombat V Vasárnap
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
ELTE Logo