Képzéseink
Nyomtatható verzió   Tartalom elküldése levélben   Betüméret növelése   Ikonok magyarázata 

Szakirányú továbbképzések

Alap- vagy mesterképzésben szerzett végzettség és szakképzettség, egy vagy több éves munkatapasztalatot követően szakirányú továbbképzések keretében újabb szakképzettség, szakvizsga (pedagógus, pszichológus) megszerzésére nyílik lehetőség az ELTE PPK-n. A képzési programok összeállításánál a kar vezetői minden esetben figyelembe veszik a felhasználó munkaerő-piac igényeit, beleértve pl. a köznevelés tartalmi és szerkezeti változásai okán jelentkező új feladatokat. Ezért elmondhatjuk, hogy minden évben több száz pedagógus és pszichológus jelentkezik az egy vagy kétéves szakirányú továbbképzésekre. A szakirányú továbbképzéseken is jellemző, hogy közös alapozó kurzusok után többféle specializáció választható, sőt a választható modulok részismeretszerzés keretében is elvégezhetők. A képzési kreditek ilyen típusú gyűjtése később akár a szakképzettség megszerzéséhez vezethet, tehát a munka mellett, időben hosszabb távon elosztva teljesíthetők a képzési követelmények.

A képzések többsége esti tagozatos formában folyik, tömbösített kontakt órákkal, heti vagy havi rendszerességgel 1—3 teljes napot vesz igénybe. Önköltséges finanszírozásúak. Évente a felsőoktatási felvételi tájékoztatóban is közzétesszük a jelentkezéssel és képzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat, de honlapunk tanulmányi oldalain folyamatos tájékozódásra is van mód.

A következőkben, a képzési idő szerint csoportosítva, rövid ismertetést adunk a képzési célokról, a választható specializációkról (ahol ilyen van), a képzések közötti átmenetek tantervek által adott lehetőségekről.

Bölcsész képzések

Pedagógus-továbbképzések

Egyéb továbbképzések
Portálkezelői menü Tartalom módosítása Utolsó módosítás dátuma: 2017.04.03.
Eseménynaptár
Előző hónap a naptárban 2019 március Következő hónap a naptárban
H Hétfő K Kedd Sz Szerda Cs Csütörtök P Péntek Sz Szombat V Vasárnap
25 26 27 28 1 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
ELTE Logo