Pszichológiai Doktori Iskola
   
PSZI PhD Hírek


Oláh Katalin doktori védése   (2018.05.22.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Oláh Katalin doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: The role of shared cultural knowledge in young children’s social categorization processes Részletek »


Czakó Andrea doktori védése   (2018.05.04.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Czakó Andrea doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: A felsőoktatási lemorzsolódási intenciók pszichológiai háttértényezői Részletek »


Tihanyi Benedek doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2018.03.14.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Tihanyi Benedek doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: A testi bizsergések és más testi érzetek pszichobiológiája - kapcsolatuk testi figyelemmel és testi tudatossággal, személyiséggel és pszichofiziológiai folyamatokkal Részletek »


Szászi Barnabás doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2018.02.27.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Szászi Barnabás doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: Investigating human decision-making: from processes to applications Részletek »


Nagy Márton doktori védése   (2018.02.14.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Nagy Márton doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: Recollection in the light of eye movements: The relational eye movement effect and its role in recollection Részletek »


Szabó Beáta doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2018.01.22.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Szabó Beáta doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: A halmozottan hátrányos "helyzet" lenyomata serdülők szociális attitűdjeiben – értékek és jövőkép eltérő szocializációs körülmények függvényében Részletek »


Németh Georgina doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2017.11.28.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Németh Georgina doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: A hétköznapi álmok jellegzetességei; a személy életminősége és álombeszámolóinak tartalmi-, formai és mennyiségi jellemzői közti viszony Részletek »


Czakó Andrea doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2017.11.09.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Czakó Andrea doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: A felsőoktatási lemorzsolódási intenciók pszichológiai háttértényezői Részletek »


Nagyné Hegedűs Anita doktori védése   (2017.09.26.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Nagyné Hegedűs Anita doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: Az énhatékonyság vizsgálata tipikus fejlődésű és intellektuális képességzavart mutató tanulók körében Részletek »


Sulykos István doktori védése   (2017.09.19.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Sulykos István doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: Visual mismatch negativity to elementary stimulus features Részletek »


Schrankó Péter doktori védése   (2017.09.06.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Schrankó Péter doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: A tanító-tanuló szervezet szinergiáinak modell- és hatékonyság-vizsgálata Részletek »


Gyöngy Kinga doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2017.09.05.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Gyöngy Kinga doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: Különbségek tapasztalt és kezdő kisgyermeknevelők viselkedésszabályozásában Részletek »


Tóthné Babos Edit doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2017.06.30.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Tóthné Babos Edit doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: Állat-asszisztált terápia hatékonyságvizsgálata és alkalmazási lehetőségei gyermekeknél Részletek »


Sipos Lilla doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2017.06.20.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Sipos Lilla doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: Anya-gyermek interakciók játékhelyzetben: a perinatális rizikó jelentősége 12 hónapos korban Részletek »


Csapóné Ferenczi Szilvia Györgyi doktori védése   (2017.06.09.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Csapóné Ferenczi Szilvia Györgyi doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: Koraszülött kisgyermekek temperamentumának alakulása Részletek »


Nagy Márton doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2017.06.09.)

A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Nagy Márton doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: Recollection in the Light of Eye Movements Részletek »


Elekes Fruzsina doktori védése   (2017.06.08.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Elekes Fruzsina doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: Evidence for the spontaneous monitoring of the co-actor’s focus of attention during live social interactions: A novel form of perspective taking? Részletek »


Pályázat doktori állami ösztöndíj támogatásra   (2017.05.26.)

A Pszichológiai Doktori Iskola Tanácsa pályázatot hirdet a három éves képzési rendszerben tanuló költségtérítéses hallgatóinak ösztöndíj elnyerésére. Részletek »


Nagygyörgy Katalin doktori védése   (2017.05.25.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Nagygyörgy Katalin doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: Az onlinejáték-típusok motivációs háttere Részletek »


Schrankó Péter doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2017.05.23.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Schrankó Péter doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: A tanító-tanuló szervezet szinergiáinak modell- és hatékonyság-vizsgálata Részletek »


Fejesné Mervó Barbara doktori védése   (2017.05.15.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Fejesné Mervó Barbara doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: Harm Reduction Interventions Targeting Recreational Drog Use Részletek »


Dömötör Zsuzsanna doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2017.05.03.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Dömötör Zsuzsanna doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: Az elektromágneses tereknek tulajdonított idiopátiás környezeti intolerancia Részletek »


Nagyné Hegedűs Anita doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2017.04.03.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Nagyné Hegedűs Anita doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: Az énhatékonyság vizsgálata tipikus fejlődésű és intellektuális képességzavart mutató tanulók körében Részletek »


Elekes Fruzsina doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2017.02.27.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Elekes Fruzsina doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: Evidence for the spontaneous monitoring of the co-actor’s focus of attention during live social interactions: A novel form of perspective taking? Részletek »


Oláh Katalin doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2017.02.27.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Oláh Katalin doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: The role of shared cultural knowledge in young children's social categorization processes Részletek »


Török Réka doktori védése   (2017.02.20.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Török Réka doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: A pályadöntési énhatékonyság sajátosságai és változási mintázatai sajátos nevelési igényű és tipikus fejlődésű középiskolások körében Részletek »


Kádi Anna doktori védése   (2017.02.16.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Kádi Anna doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: Szervezeti kockázatvállalás és sikeresség összefüggései a szervezetpszichológia nézőpontjából Részletek »


Török Ágoston doktori védése   (2016.12.15.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Török Ágoston doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: Spatial Perception and Cognition, Insights from Virtual Reality Experiments Részletek »


Nagygyörgy Katalin doktori disszertációjának műhelyvitája (házi védés)   (2016.12.15.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Nagygyörgy Katalin doktori disszertációjának műhelyvitájára.
A disszertáció címe: Az online játék-típusok motivációs háttere Részletek »


Magyaródi Tímea doktori védése   (2016.12.06.)
A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Magyaródi Tímea doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: Az áramlat-élmény vizsgálata társas helyzetben. Részletek »


Szalai Gerda doktori védése   (2016.12.02.)

A PPK Pszichológiai Doktori Iskolája tisztelettel meghívja az érdeklődőket Szalai Gerda doktori védésének nyilvános vitájára.
A disszertáció címe: A képi reprezentációk megértésének fejlődési folyamata. Részletek »


Portálkezelői menü Tartalom módosításaUtolsó módosítás dátuma: 2018.05.22.
Eseménynaptár
Előző hónap a naptárban 2018 május Következő hónap a naptárban
H Hétfő K Kedd Sz Szerda Cs Csütörtök P Péntek Sz Szombat V Vasárnap
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
ELTE Logo