Karunkról
   

Ösztöndíjprogramok hallgatóknak

Erasmus+ pótpályázat hallgatóknak

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Intézményi szintű pótpályázatot ír ki a 2017/2018. tavaszi félévben Erasmus+ hallgatói mobilitási programban való részvételre.
A pályázat célja:
Az Erasmus+ program keretében a pályázaton nyertes hallgatók lehetőséget kapnak: 
1.Erasmus+ partneregyetemeink egyikén részképzésben részt venni (tanulmányok), valamint
2.külföldi egyetemen, szakmai szervezetnél, non-profit szervezetnél szakmai gyakorlatot teljesíteni.
3.Az ELTE PPK hallgatóinak a fogadóegyetemen legalább 20 kreditet kell teljesíteni, és ebből legalább két szakmai tárgyat itthon el kell fogadtatni.
A részképzés célja: félév-áthallgatás, a szakdolgozat elkészítése, lehet; 
A szakmai gyakorlat célja: a hallgató tanulmányaihoz kötődő szakmai tapasztalat szerzése, kutatás. A szakmai gyakorlat bármely Európai Gazdasági Térséghez tartozó cégnél, szervezetnél végezhető.
A mobilitás csak akkor valósulhat meg, ha a külföldi tanulmányokat és/vagy a szakmai gyakorlatot a küldő intézmény (ELTE) elfogadja és azt a hallgató itthoni előmenetelébe – az ELTE-s kreditszámokon és átszámított érdemjeggyel, vagy a diplomamellékletben feltűntetve - beszámítja.
A pályázat benyújtásának határideje és módja:
A pályázatot PAPÍRON kérjük benyújtani, a kari sajátosságoknak megfelelően 2017. szeptember 4-e és 22-e (legkésőbb 14:00-ig) között a PPK Nemzetközi Irodában, Szabó Katalin koordinátornál.
Kérjük szeptember 4-e előtt ne hozzanak pályázatokat!
A szakmai gyakorlatra jelentkezés továbbra is folyamatos.

Letölthető dokumentumok

Részképzésre jelentkező hallgatók számára
Szakmai gyakorlatra jelentkező hallgatók számára
2017.09.18, 14.00-kor a PPK hallgatói számára kari tájékoztatót tartunk (KAZY 217-es teremben), melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt.
Kérdés esetén Szabó Katalin koordinátor (outgoing@ppk.elte.hu) áll pályázóink rendelkezésére.
További információ: az ELTE központi honlapján.


CEEPUS egyéni freemover mobilitás pályázatok

A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a CEEPUS Ösztöndíjprogramban a 2017/18-as tanév őszi félévére. Jelen Freemover pályázati fordulóban Bulgária, Horvátország, Montenegró és Szlovákia felsőoktatási intézményeiben töltött tanulmányi vagy oktatási célú mobilitási ösztöndíj pályázható.
A Freemover pályázatokat július 1-től kezdve lehet feltölteni a CEEPUS központi pályázati felületen. A jelentkezés kizárólag online zajlik. A pályázat beadása és a megpályázott időszak kezdete között legalább másfél hónapnak kell lennie.
Bővebb információ a pályázás menetéről és a csatolandó dokumentumokról a Tempus Közalapítvány honlapján érhető el. Kérdés esetén forduljanak a PPK mobilitás koordinátorához, Szabó Katalinhoz: outgoing@ppk.elte.hu


Campus Mundi szakmai gyakorlat pályázat

A Campus Mundi program a hallgatói mobilitás növelését segíti szakmai gyakorlat támogatásával. A program ráépül az egyetemek Erasmus+ és egyéb kétoldalú kapcsolataira, a belső pályázatokon nyertes hallgatók közül a legjobbaknak ajánlja fel az ösztöndíjat.
Az aktuális pályázati felhívások, valamint részletes információ itt találhatóak. 
Pályázatot a www.scholarship.hu oldalon elérhető online pályázati űrlap kitöltésével és a szükséges mellékletek csatolásával lehet beadni.

Portálkezelői menü Tartalom módosításaUtolsó módosítás dátuma: 2017.09.14.
Eseménynaptár
Előző hónap a naptárban 2017 október Következő hónap a naptárban
H Hétfő K Kedd Sz Szerda Cs Csütörtök P Péntek Sz Szombat V Vasárnap
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
ELTE Logo